Sådan udvikler vi vores produkter

Vitamail udvikler og sælger stærke mærkevarer inden for de aller største sundhedskategorier, såsom led og muskler, vægtkontrol og overgangsalder.

Dette er vigtigt for os:

Kvalitet, innovation og tryghed.

  1. Baseret på forskning: Vi kombinerer naturlige ingredienser med aktive stoffer, der har vist resultater i en lang række forskningsstudier, for at maksimere effekt og virkning. Forskning er altid grundlaget, og effekten skal kunne dokumenteres.
  2. Råvarer af højeste kvalitet: Vi stiller meget høje krav til friskhed og bæredygtig produktion, og alle råvarer udstyres med et analysecertifikat, der kontrolleres efterfølgende.
  3. Sikker og naturlig produktion: Alle vores kosttilskud er produceret efter retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA) og den norske fødevaresikkerhedsmyndighed, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Ekstra kvalitetssikring: Alle færdigproducerede varer sendes til Eurofins (en af ​​verdens førende analysevirksomheder) for yderligere kvalitetskontrol.

Friskheden er afgørende, når det kommer til effekten af ​​kosttilskud. For at sikre kvaliteten og friskheden af ​​vores produkter, sendes de derfor direkte hjem til dig.

“Vi kombinerer kosttilskud med online shopping for effektive og altid tilgængelige mærkevarer.”

En kommentar om “Om vores mærkevarer”

Det er stengt for kommentarer.