Sådan udvikler vi vores produkter

Vitamail udvikler og sælger stærke mærkevarer inden for de aller største sundhedskategorier, såsom led og muskler, vægtkontrol og overgangsalder.

Dette er vigtigt for os:

Kvalitet, innovation og tryghed.

  1. Baseret på forskning: Vi kombinerer naturlige ingredienser med aktive stoffer, der har vist resultater i en lang række forskningsstudier, for at maksimere effekt og virkning. Forskning er altid grundlaget, og effekten skal kunne dokumenteres.
  2. Råvarer af højeste kvalitet: Vi stiller meget høje krav til friskhed og bæredygtig produktion, og alle råvarer udstyres med et analysecertifikat, der kontrolleres efterfølgende.
  3. Sikker og naturlig produktion: Alle vores kosttilskud er produceret efter retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA) og den norske fødevaresikkerhedsmyndighed, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Ekstra kvalitetssikring: Alle færdigproducerede varer sendes til Eurofins (en af ​​verdens førende analysevirksomheder) for yderligere kvalitetskontrol.

Friskheden er afgørende, når det kommer til effekten af ​​kosttilskud. For at sikre kvaliteten og friskheden af ​​vores produkter, sendes de derfor direkte hjem til dig.

“Vi kombinerer kosttilskud med online shopping for effektive og altid tilgængelige mærkevarer.”