Om os

I løbet af få år er Vitamail vokset frem som en af ​​Nordens førende leverandører af kosttilskud.

Hemmeligheden er et fagligt stærkt team, bestående af stærke ressourcer inden for sundhed og råvareforskning, marketing, produktudvikling og e-handel.

Vitamail opererer i Norge, Sverige, Danmark og Finland, med hovedkontor i Oslo.

Vores rutiner

Råvarer der overholder GMP

Alle vores kosttilskud er produceret i overensstemmelse med Good Manufacturing Practice (GMP) – en international standard, der sikrer, at varer produceres og kontrolleres i overensstemmelse med meget strenge kvalitetskrav.

Ekstra kvalitetssikring med tredjepartsanalyse

Alle vores produkter kontrolleres og analyseres af en uafhængig tredjepart for at sikre, at ingredienserne er af høj kvalitet, og at mængderne er korrekte i henhold til indholdsfortegnelsen.

Bedste kundeservice

Vitamail er kåret som vinder af kundeserviceprisen «Bedst i Test» hele fire gange i Norge. Senest i kategorien E-handel 2020. Vores venlige medarbejdere svarer gerne på alle dine spørgsmål og hjælper dig med at løse eventuelle udfordringer.

“Vi arbejder altid for sunde løsninger”

Vision og værdier

Vi er en ung virksomhed med en flad struktur og stor implementeringsevne. Men vi har nogle grundlæggende værdier for, hvordan vi opererer i det daglige:

Vi er nysgerrige

Forskning står aldrig stille. Det digitale landskab er altid i forandring. Derfor er vi også ivrige efter at lære nyt og befinde os på toppen af ​​læringskurven, for at bringe de bedste produkter på markedet.

Vi bekymrer os

Vi ønsker at forbedre menneskers sundhed og hverdagsliv. Det betyder også, at vi bekymrer os om vores kunder, viser dem respekt og forståelse og tilbyder et højt serviceniveau.

Vi går op i sundhed – på alle måder

Vi arbejder altid for sunde løsninger, hvad enten det gælder vores produkter, arbejdsmiljøet eller produktionen.