Nyt kosttilskud til kvinders sundhed

Vitamail lancerer nu et helt nyt kvindeprodukt med effekt på hormonbalance, seksuel sundhed og fysisk og psykisk velvære.

– Kvinder har flere unikke udfordringer relateret til deres helbred, og vi har længe arbejdet på at udvikle et godt kvindeprodukt, der adresserer disse udfordringer, siger produkt- og logistikchef i Vitamail, Mari Olsen Solem.

Mari Olsen Solem

For balance i kroppen

Resultatet af denne udviklingsproces er 4Her. Et dagligt tilskud, der indeholder fire aktive ingredienser, plus vigtige vitaminer med effekt på hormonniveauer, energi, vitalitet og seksuel sundhed.

– Målet med 4Her er at sætte en stopper for, at hormonelle forandringer og faser påvirker vores hverdag negativt, siger Olsen Solem, og fortæller, at indholdet af 4Her er en effektiv sammensætning af ingredienser med det formål at bidrage til øget livskvalitet for mange kvinder.

Virkelig god start

4Her blev lanceret på det nordiske marked i begyndelsen af ​​2022, og er allerede blevet et af Vitamails bedst sælgende kosttilskud.

– Så vi har helt klart mødt et stort behov, siger Olsen Solem, som også er meget spændt på at følge kundernes tilbagemeldinger om effekten af ​​dette nye kosttilskud.

Du kan læse mere om 4Her her.